2002-2012
grb

facebook logo  instagram logo  youtube logo  ЋИР / ENG

2002.

Goran Marković režira svoju dramu PANDORINA KUTIJA; u adaptaciji televizijske drame GOSPODIN FOKA Gordana Mhića, diplomskom režijom Ninoslava Šćepanovića, igraju Paulina Manov i Daniel Sič. Tri premijere u trinaest dana: 16. marta ISPOVEST STAVROGINA KOD TIHONA, prema DEMONIMA Dostojevskog - duo drama Save Radovića na Novoj sceni; 26. marta PRIVATNI ŽIVOTI Noela Kauarda u režiji Dimitrija Jovanovića i 29. marta MAJKA I DETE Jun Fosea u režiji Stevana Bodrože, na Novoj sceni. Premijeri komada ZVER NA MESECU Ričarda Kalinoskog u režiji Nebojše Bradića 27. aprila prisustvuje autor. Darijan Mihajlović režira UBISTVO SESTRE DžORDž Frenka Markusa. Plesom sa baklјama Teatar pokreta “ Mimart “ na trgu ispred zgrade pozorišta drugog juna obeležava se kraj sezone u kojoj je Beogradsko dramsko izvelo 11 premijera i 435 predstava. Početkom septembra objavjeno je da je završena licitacija za rekonstrukciju Beogradskog dramskog pozorišta i uređenje trga ispred zgrade na Krstu. Pozorište će svoje predstave izvoditi na scenama Teatra Bojan Stupica, Pozorišta Boško Buha, Doma kulture Studentski grad i na gostovanjima. Na Danima srpske kulture “Serbiart“ u Atini, Pozorište gostuje sa ZLATNIM RUNOM Borislava Pekića, a PANDORINA KUTIJA Gorana Markovića učestvuje na “Danima Beograda“ u Beču. Prva premijera u sezoni odigrana je 17. decembra na Novoj sceni u pozorištu koje je još uvek u rekonstrukciji: Aja Jung i balet DžOZEFIN, inspirisan životom Žozefine Beker u režiji Nebojše Bradića.

2003.

Beogradskom dramskom pozorištu dodeljena je statueta “Joakim Vujić“ koju istoimeni kragujevački teatar dodeljuje za umetničke rezultate i izuzetan doprinos razvoju pozorišne umetnosti. Priznanje je uručeno Nebojši Bradiću, upravniku, na svečanosti 15. februara. Tatjana Lukjanova dobitnik je nagrade za sveukupni doprinos i afirmaciju Beogradskog dramskog pozorišta. Trećeg marta pozorište prikazuje predstavu GORKE SUZE PETRE FON KANT Rajnera Vernera Fasbindera u uzvratnoj poseti Teatru Thallasa koje sa istim komadom gostovalo u Beogradu. Dve premijere u nedelju dana: 18. marta na Novoj sceni 24 ZIDA Igora Marojevića u režiji Žanka Tomića i 25. marta na Velikoj sceni KLIN Sajmona Deja u režiji Radoslava Milenkovića. Obnovljeno pozorište svečano se otvara 17. aprila premijerom predstave FREDERIK ILI BULEVAR ZLOČINA Erika Emanuela Šmita u režiji Milana Karadžića. Glavnu ulogu tumači Dragan Nikolić, koji se posle nekoliko godina vraća na pozorišnu scenu. Pored njega u predstavi igraju i Vesna Čipčić, Milica Zarić, Milorad Damjanović, Aleksandar Alač, Srđan Dedić, Pavle Pekić, Milutin Mima Karadžić, Hristina Popović, Dejan Matić Mata i drugi. Tokom rekonstrukcije obnovljene su 153 prostorije. Komad KAJ SAD Borivoja Radakovića režira Egon Savin. Na programu Beogradskog letnjeg festivala, u produženom delu sezone igraju se predstave: OVO BI MOGAO BITI VAŠ SREĆAN DAN Mileta Prodanovića u režiji Stevana Bodrože i GLENGERI GLEN ROS Dejvida Memeta u režiji Alise Stojanović. Na BELEF-u prikazuje se i predstava GLORY HOL u režiji Olivere Đorđević u kojoj pleše Dalija Aćin. Nakon odigranih uloga u televizijskoj drami X+Y=0 Borislava Pekića, Svetlana Bojković i Petar Kralj nakon 18 godina to čine i na sceni Beogradskog dramskog pozorišta u režiji Milice Kralj 9. novembra. Još jednu režiju potpisuje Milena Pavlović – komada TROJE Džulijana Barnsa, dok Stefan Sablić režira komad ADRESAT NEPOZNAT Katrin Kresman Tejlor na Novoj sceni. Na Velikoj sceni komad VINSENT sa Jasminom Ranković Avramović, Milicom Zarić, Radivojem Bukvićem, Vanjom Milačić i Dragišom Milojkovićem, Nikolasa Rajta režira Anja Suša.

2004.

Krajem januara predstavljen je sajt Beogradskog dramskog i sada se karte mogu rezervisati preko interneta. Na Dan pozorišta na Novoj sceni ( 20. februara ), Mladen Popović režira sopstveni komad MASLAČAK I RETARD, za koju je dobio nagradu “Branislav Nušić“. Velika nagrada Pozorišta, prvi put sa imenom preminule Tatjane Lukjanove dodeljena je glumici Vesni Čipčić. Prvog aprila u hotelu Hajat na završnoj večeri akcije “Budi dobar i pokaži to drugima“ povelju za najbolju komunikaciju sa javnošću u 2003. godini, između ostalih, dobilo je Beogradsko dramsko pozorište. VILLA SAŠINO Gorana Markovića u režiji Milana Karadžića izvedena je 3. aprila. Devet predstava iz pet zemalja izvedeno je na prvom Beogradskom festivalu igre koji je održan u Sava centru i Beogradskom dramsko pozorištu. Festival su pokrenuli Aja Jung, balerina i koreografkinja, i Nebojša Bradić, reditelj i upravnik Beogradskog dramskog pozorišta u saradnji sa Nacionalnim savetom za igru Srbije i Crne Gore pri Unesku. Dve premijere: TRGOVINA Alberta Ostermajera u režiji Anje Suše i NAKAZE Luca Hibnera u režiji Ane Tomović, kojoj je ovo bila diplomska predstava, a u predstavi su igrale Milica Zarić, Ljubinka Klarić i Paulina Manov. Za kraj sezone 25. juna izvedena je monodrama Erika Emanuela Šmita OSKAR I MAMA ROZ u režiji Nebojše Bradića, u kojoj igra Vesna Čipčić. U sezoni 2003/ 2004. predstave Beogradskog dramskog pozorišta videlo je 105.000 gledalaca. Pekićevo ZLATNO RUNO prikazano je u Istanbulu na mostu Galata na prvom Međunarodnom pozorišnom festivalu Prostor – teatar. Posebno priznanje petog Bijenala scenskog dizajna dodeljeno je Beogradskom dramskom pozorištu. Nikola Đuričko režira komad Borislava Pekića U EDENU NA ISTOKU u kome igra sa Vojinom Ćetkovićem, a 16. novembra premijerom komada Sanje Domazet KRILA OD OLOVA, u režiji Stevana Bodrože, završeni su Dani Milene Pavlović Barilli u organizaciji Beogradskog dramskog pozorišta.

2005.

Godina počinje u znaku Borislava Pekića. Takoreći dan za danom prikazane su tri predstave: X+Y=0, U EDENU NA ISTOKU i ZLATNO RUNO. Prva premijera bio je JASTUČKO Martina Makdone u režiji Anje Suše, a u ciklusu nove britanske drame izvedena su još dva naslova: GVOZDENI ŽIVOT Rone Munro u režiji Žanka Tomića igraju Neda Arnerić, Milica Zarić, Jelena Ćuruvija i Srđan Dedić i RAZNESENI Sare Kejn u režiji Đurđe Tešić. Na Dan pozorišta, 20. februara, Đurđiji Cvetić uručena je nagrada “Tatjana Lukjanova“. Drugi beogradski festival igre održaće se pod sloganom “Svet igra u Beogradu“ i na njemu će učestvovati baletske kompanije i trupe iz osam zemalja. Praizvedba drame DELIRIJUM TREMENS Gorana Markovića, koju je autor i režirao, odigrana je 25. aprila na Velikoj sceni. Maša Stokić i Nebojša Bradić dramatizovali su MALAJSKO LUDILO, nedovršen roman Slobodana Selenića, predstavu je režirala Alisa Stojanović, koja je premijerno izvedena 8. juna na Velikoj sceni kao završni prilog obeležavanju desetogodišnjice piščeve smrti. Bilans sezone: 11 premijera, 400 predstava, 800.000 gledalaca ! MALA TRILOGIJA SMRTI Elfride Jelinek u režiji Nebojše Bradića izvedena je na BELEF-u kao koprodukcija sa Beogradskim dramskim pozorištem. Ova predstava gostovala je na preko 10 festivala u zemlji i svetu, a odlične uloge ostvarili su Đurđija Cvetić, Nebojša Dugalić, Milica Zarić, Ljubinka Klarić, Sonja Živanović, Dragan Petrović Pele i veliki broj mladih glumaca tada studenata fakulteta umetnosti u Beogradu. Dragan Bjelogrlić se nakon osam godina vratio u pozorište kao Rendi P. Mekmarfi u LETU IZNAD KUKAVIČJEG GNEZDA Dejla Vasermana u režiji Žanka Tomića. Premijera je odigrana 5. novembra. IGRU PAROVA Matjaža Zupančića, na Novoj sceni, režira Milica Kralj.

2006.

Posle LETA IZNAD KUKAVIČJEG GNEZDA, još jedan poznati naslov iz filmskog opusa Miloša Formana na repertoaru Pozorišta: AMADEUS. Komad Pitera Šefera režira Alisa Stojanović, premijerno je izveden 15. januara. Za uloge u AMADEUSU i DELIRIJUM TREMENSU Predragu Ejdusu dodelјena je nagrada “Tatjana Lukjanova“. Beogradski festival igre, odnosno Aja Jung i Nebojša Bradić, osnivači, prvi su dobitnici nagrade Fonda “Jelena Šantić“ za 2004. i 2005. godinu. Treći Festival održan je pod motom “Univerzum igre“. ŽIVOT BR. 2 Ivana Viripajeva na Novoj sceni režira Anja Suša. Ulaznice za Beogradsko dramsko pozorište naručene preko interneta dostavlјaju se na kućne adrese od početka aprila. Stogodišnjica rođenja Samjuela Beketa obeležena je 13. aprila u Beogradskom dramskom multimedijalnim događajem “Beket u Beogradu“. TRANSILVANIJA, prvi dramski tekst Dragana Nikolića režira Milan Karadžić. Koprodukciju sa BELEF-om, DISKO SVINјE režira Kokan Mladenović. Beogradskom dramskom pozorištu dodelјena je nagrada “Superbrands 2006“, u kategoriji “Kultura i zabava”. Nastavak Barnsovog komada TROJE – LjUBAV ITD. režira Milena Pavlović na Novoj sceni. Premijerom BLUZA ZA MESIJU, poslednjeg komada Artura Milera u režiji Jagoša Markovića Pozorište zatvara krug Milerovih drama na svojoj sceni, koji je započet još 1951. godine SMRĆU TRGOVAČKOG PUTNIKA. Nebojša Bradić je nagrađen za režiju, a Nebojša Dugalić za glumu na 4. Međunarodnom festivalu Zlatni vitez u Moskvi, gde je, u kategoriji kamerne forme, prikazano Pekićevo ZLATNO RUNO. Trinaestog novembra premijerno je izvedena predstava NEKE DEVOJKE Nila Labjuta u režiji Gorčina Stojanovića.

2007.

Repertoar planiran za ovu sezonu Beogradskog dramskog pozorišta vezuje se na specifičan način za proslavu šezdeset godina od osnivanja naredne godine. Počeci teatra na Crvenom krstu bili su obeleženi hrabrošću mladog ansambla da se suoči sa novom dramaturgijom posleratnog sveta. Nastavljajući repertoarsku tendenciju započetu od 2000. godine, BDP predstavlja nove ili nepoznate komade stranih i domaćih autora, koji se bez iluzija, hrabro bave ključnim dilemama savremenog čoveka – od teze da nema nevinih, preko nepostojanja istine i morala, do zabluda o individualnoj slobodi i pravu na izbor. Suština je u preispitivanju. Upravo tu leži veza između Zlatnog doba jednog mladog teatra s početka 50’tih i savremenog, novog literarnog pozorišta koju repertoar Beogradskog dramskog pokušava da pokaže. Sezona je počela predstavom koja je rađena u koprodukciji sa Kruševačkim teatrom: NORWAY, TODAY Igora Bauresime u režiji Ane Tomović na Novoj sceni, zatim su usledile još tri premijere: ĆEIF Mirze Fehimovića u režiji Egona Savina – pobednik Konkursa za najbolju dramu, koji je organizovalo Beogradsko dramsko pozorište u saradnji sa Internacionalnim sarajevskim festivalom MESS; NE IGRAJ NA ENGLEZE Vladimira Đurđevića u režiji Staše Koprivice, POSLE ZABAVE Tatjane Ilić u režiji Alise Stojanović i DISHARMONIJE Sanje Domazet u režiji Nebojše Bradića na Velikoj sceni.

2008.

Ova godina je u znaku obeležavanja 60. jubileja Beogradskog dramskog pozorišta. Sa svojim čvrsto ustanovljenim repertoarom, koji čine savremeni domaći i strani autori ono nastavlja da neguje tradiciju inovativnog i novog u umetnosti. Nova scena profilisana je kao eksperimentalni prostor za mlade, ali generalno Pozorište otvara vrata novim autorima. Beogradsko dramsko pozorište decembar mesec proglaša mesecom humanosti i povodom toga održava razne akcije. Prva premijera je na Novoj sceni: 29. januara ŽENA BOMBA Ivane Sajko u režiji Bojana Đorđeva. Milica Kralj na Velikoj sceni režira PLINSKU SVETLOST Patrika Hamiltona, premijera je odigrana 15. februara sa Milicom Zarić i Milanom Čučilovićem u glavnim ulogama koji igraju bračni par, Petrom Kraljem koji igra inspektora i Jadrankom Selec, a kasnije Ivanom Nikolić. Milica Zarić je za ovu ulogu dobila nagradu za najbolju glumicu na Vršačkoj pozorišnoj jeseni. Povodom 60. rođendana, 20. februara upriličena je svečanost na kojoj su dodeljne tradicionalne godišnje nagrade Beogradskog dramskog pozorišta. Nagradu „Tatjana Lukjanova„ dobila je Dušanka Duda Stojanović. Ovom prilikom promovisana je i Monografija, priređena i štampana povodom proslave. Sezona se nastavlja premijerama u martu: na Novoj sceni OVERDONE AND GONE Dalije Aćin, 6. marta i ELING Sajmona Beneta u režiji Marka Manojlovića. U aprilu je održan 3. Beogradski festival igre, ali i premijere predstava RAZRED Matjaža Zupančića u režiji Milice Kralj i LAKA KONJICA Draga Jančara u režiji Milana Karadžića. Kraj sezone obeležile su dve premijere: 9. juna drama MLEKO Vasilisa Kacikonurisa u režiji Đurđe Tešić, 14. juna ROMANSA Dejvida Memeta u režiji Anje Suše. Održana je promocija knjige glumca Beogradskog dramskog pozorišta Dragiše Milojkovića „Ja, moj otac„ i 2. jula tradicionalni Dani Borislava Pekića. Na 53. Sterijinom pozorju predstava ĆEIF osvaja nagradu za: najbolju predstavu, najbolju režiju (Egon Savin); nagradu za glumačko ostvarenje ( Dušanka Duda Stojanović ) i nagradu „ Zoran Radmilović „ (Ljubomir Bandović). Tokom jula Nebojša Bradić imenovan je za ministra kulture i komunikacija republike Srbije, a Maša Mihailović, do tada operativni direktor, postaje v.d. upravnika pozorišta na Crvenom krstu.

2009.

Nežnost, brižnost, razumevanje, bliskost, samim time – radost postale su kategorije onostranog, čiji je pojavni oblik – virtualna slika ili halucinacija: izazvana prekomernom upotrebom opijata, antidepresiva; odnosno blizinom smrti. Slika sveta u kome živimo je uznemiravajuća, i teatar bez ustezanja ili prećutkivanja treba da je pokaže onakvom kakva jeste, baveći se temama pred kojima svi zatvaraju oči. Pozorište kroz energiju zvuka, reči, boja i pokreta, pritiska emotivno dugme kojim se uznemirava, pokreće intelekt. Pozorište ne sme da bude dosadno. Ne sme da bude konvencionalno. Mora da bude – NEOČEKIVANO. Pozorište nas vodi do istine kroz iznenađenje, uzbuđenje, kroz igre i kroz radost. Ono čini prošlost i budućnost delom sadašnjosti. Ovo su preporuke kojim će se Beogradsko dramsko pozorište rukovoditi u novoj sezoni koja je započela 17. januara premijerom predstave ZEČJA JAMA Dejvida Lindsi Abera u režiji Filipa Grinvalda u kojoj igraju Milica Zarić, koja će te godine za ovu ulogu dobiti godišnju nagradu pozorišta „Tatjana Lukjanova“ za najbolje glumačko ostvarenje, kao i Đurđija Cvetić, Ivan Tomić, Ivana Nikolić i Nikola Jovanović . Sezona se nastavlja predstavom BAR SAM SVOJ ČOVEK Igora Marojevića u režiji Milene Pavlović. Tokom godine dolazi do saradnje sa Goethe institutom iz Beograda koji na međunarodnom konkursu povodom panevropskog Festivala After the fall (Posle pada) bira autorski komad Gorana Markovića FALSIFIKATOR da predstavlja našu zemlju. Premijera u koprodukciji sa ovom institucijom, izvedena je 17. maja u režiji autora. Predstava je gostovala od 4. do 7. novembra na Evropskom pozorišnom festivalu u Nemačkoj. Festival, veliko finale dvogodišnjeg, međunarodnog, transevropskog pozorišnog projekta “Posle pada” Gete Instituta, Federalne agencije za civilno obrazovanje Nemačke, te Teatarbiro-a iz Milhajma na Ruru i Državnog pozorišta iz Drezdena, bio je održan od 31. oktobra do 8. novembra u ova dva nemačka grada. Odigrano je šest odabranih predstava, od 17 nastalih na temu pada Berlinskog zida, društvenih i političkih previranja i promena koje je rušenje komunističkog sistema izazvalo. Maša Mihailović postaje nova upravnica Beogradskog dramsko pozorišta. Drugi deo godine obeležavaju predstave ANĐELI U AMERICI Tonija Kušnera u režiji Gorčina Stojanovića, SVIRAJ TO PONOVO, SEM Vudija Alena u režiji Marka Manojlovića. Godina se završava premijerom predstave MESEC U PLAMENU Sanje Domazet u režiji Stefana Sablića, čime se Beogradsko dramsko pozorište priključuje proslavi jubileja stogodišnjice rođenja slikarke Milene Pavlović Barilli.

2010.

Beogradsko dramsko pozorište odlučilo je da u ovoj sezoni – skine sa lјubavi veo beznačajnosti, da prodre u esencijalna svojstva njenog smisla u današnjem svetu, da otkrije šta je od nje preživelo, a šta je svrstalo u mitsku kategoriju savremenog društva, zbog čega se izvitoperila, prodala; zašto je bombastičnim reklamama minimalizovana. Erotomanski svet pod lupom nauke, u slavu globalizacije i industrijalizacije, zaboravlјa da se i danas, kako Sol Belou kaže, još uvek „više umire od slomlјenog srca“. Iz perspektive visoke politike, iz dečije vizure, iz smisla prijatelјstva, odnosno emotivnih veza, kolektivnog sećanja – treba ponovo naslutiti filozofski i humanistički značaj lјubavi, onako kako samo pozorište kroz stvaralački proces može to da predstavi. U 2010. godini ukupno je izvedeno 270 predstava od čega je bilo 6 premijera: muzičko- scensko delo SOLO ZA BERTOLDA BREHTA Slavenke Milovanović u režiji Ivane Vujić; REKVIJEM, NEGDE IZMEĐU PARIZA I ŠANGAJA Hanoka Levina u režiji Milice Kralј – po Čehovlјevim pripovetkama; rimejk jedne od najdugovečnijih predstava HAROLD I MOD Kolina Higinsa u režiji Milana Karadžića sa Milenom Dravić u glavnoj ulozi; brodvejski mjuzikl BUĐENјE PROLEĆA Stivena Satera u režiji Nebojše Bradića; DERVIŠ I SMRT Mehmedalije Meše Selimovića u dramatizaciji i režiji Slobodana Ćustića koji tumači glavnu ulogu; i ŽIVOT JE PRED TOBOM Romena Garija u režiji Velјka Mićunovića. Održane su akcije u okviru tradicionalnog Meseca humanosti.Nastavlјen je i projekat “Posle pada” u saradnji sa Gete institutum. Beogradsko dramsko pozorište u saradnji sa Gete institutom i EUNIC organizacijom, bilo je od 24. oktobra do 1. novembra domaćin Festivala “EVROPA U SRBIJI – POSLE PADA” na kome je izvedeno pet predstava iz Češke, Rumunije, Hrvatske, Nemačke i Srbije nastale na osnovu konkursa.

2011.

Beogradsko dramsko pozorište ovu sezonu označava kao „vreme zabave“: nostalgično za crno-belim svetom (kada je sve bilo jasnije); komično – jer svi vole da gledaju lepe i uspešne lјude kako se nedolično ponašaju; uzbudlјivo – zbog poimanja da stvarnost još uvek postoji i izvan matriksa; onespokojavajuće jer predstavlјa lјude u potrazi za svojom lјudskošću (lјubavi, verom, nadom); raskrinkavajuće pošto nam ukazuje na turbulencije osećanja, misli, odnosa, ubedjenja… Ova zabava biće tematska: kako razbiti akumulirani mrak – metafizički, socijalni, politički, estetički – tminu u duši? Za proslavu rođendana Pozorišta pripremlјen je program: 18. februara odigrana je premijera predstave KAO KROZ STAKLO Ingmara Bergmana u dramatizaciji Dženi Vorton i režiji Anje Suše, a 20. februara u foajeu otkrivena je spomen ploča preminulom Radetu Markoviću, koji je preko četrdeset godina igrao u Beogradskom dramskom pozorištu. Ovim povodom Velika scena ponela je ime velikana srpskog glumišta. Nagradu “ Tatjana Lukjanova “ dobila je Milena Dravić. Na Sceni “ Rade Marković “, 24. aprila izvedena je premijera predstave, velikog filmskog hita – SVE O MOJOJ MAJCI Pedra Almodovara u dramatizaciji Semjuela Adamsona i režiji Đurđe Tešić. U martu pozorište se priklјučuje obeležavanju jubileja Ive Andrića i obeležavanju Svetskog dana pozorišta. April donosi novi Beogradski festival igre. Sezona se tradicionalno završava Danima Borislava Pekića i dodelom nagrada fondacije koja nosi njegovo ime. Jesen donosi nove premijere: KELERABE SU ZDRAVE, prvi dramski tekst Milice Kralј koji je i režirala i dve diplomske studentske predstave koje su svojim kvalitetom zaslužile da se nađu na repertoaru: USAMLjENI ZAPAD Martina Makdone u režiji Dragana Petrovića Peleta i BEN Beke Savić u režiji Milana Neškovića.

2012.

Beogradsko dramsko pozorište u svojoj jubilarnoj 65. sezoni najzad u potpunosti profiliše repertoar kao poduhvat povezivanja urbanih vrednosti, potrage za smislom u otudjenoj, gradskoj sredini kroz ponovno predstavlјanje komada kojima je tradicija započeta, te pronalaženje i scensku promociju novih, uzbudlјivih i svežih tekstova. Cilј nam je da rekonstruišemo nove i stare odlike urbanog okruženja ne bi li iznova dali smisao životu u Gradu. Namera je da se, u budućnosti, kreira potpuno novi imidž „otvorenog teatra“, koji se oslanja na multimedijalnu prezentaciju, podržava nove: autorske i produkcione koncepte, ali i – u skladu sa tradicijom i kultnim statusom koji je na početku imalo – bazira na savremenoj dramskoj književnosti. Beogradsko dramsko pozorište podržava urbano da bi promovisalo gradsko. U pripremi u okviru obeležavanja jubileja su dve predstave. Tekst Maje Todorović DREKAVAC, koji je pobedio na konkursu koji je organizovalo Beogradsko dramsko pozorište povodom 65. jubileja, koji će režirati Milena Pavlović i autorski tekst Gorana Markovića DOKTOR D, koji će režirati autor. Biće održana izložba studenata Fakulteta primenjenih umetnosti sa temom “BDP kao simbol Beograda” i izložba posvećena glumcima koji su nas napustili, a važan su deo istorije BDP-a. Planirane su razne akcije kojima će se obeležiti jubilarni rođendan. Vidimo se na Crvenom krstu!

Kontakt info

Adresa:
Beogradsko dramsko pozorište
Mileševska 64a
11000 Beograd, Srbija


Telefoni:
Centrala: +381.11.283.51.11
Biletarnica: +381.11.283.70.00
Marketing: +381.11.283.60.25 i 283.71.11
Računovodstvo tel/faks: +381.11.283.52.98
Tehnički sektor tel/faks: +381.11.283.55.70


E-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., v.d. direktora
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., operativni direktor
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., tehnički direktor
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., šef marketinga
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sekretar
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., umetnički sekretar i PR
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., dramaturg
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 220 gostiju i nema prijavljenih članova

Prijavite se na info listu

Radno vreme biletarnice

Prepodne:
PONEDELJAK-PETAK od 10:00-14:00č
OSIM UTORKOM PREPODNE

Poslepodne:
svakog dana kada ima predstava
od 18:00-20:30č
vikendom biletarnica radi
od 18:00-20:30č ukoliko ima predstava

Naša lokacija