Baneri
grb

facebook logo  instagram logo  youtube logo  ЋИР / ENG

Beogradsko dramsko pozorište je na početku nove pozorišne sezone, 66. po redu. Želimo da u svakom segmentu unapredimo naše poslovanje i da proširimo broj kompanija i klijenata sa kojima sarađujemo.

Beogradsko dramsko pozorište jeste najstariji gradski teatar, osnovan 1947. godine. U sezoni 2012/13. obeležili smo jubilej- 65 godina postojanja i 65. sezonu. Po mišlјenju publike i stručne javnosti, u poslednjih nekoliko sezona smo u konstantnom usponu u umetničkom i komercijalnom smislu. Uprkos velikoj ekonomskoj krizi, u okviru jubileja izveli smo 7 premijera, 450 predstava i imali smo preko 100.000 posetilaca. Sa velikim uspehom gostovali smo na mnogobrojnim festivalima u zemlјi i inostranstvu, te osvojili značajne nagrade. Publiku Beogradskog dramskog pozoršta čine u najvećoj meri gledaoci srednjih godina, sarađujemo sa velikim brojem domaćih i inostranih kompanija, kao i srednjim školama i fakultetima.

Posećenost sajta Beogradskog dramskog pozorišta se iz sezone u sezonu povećava zbog savremenog dizajna, konstantnog unapređivanja sadržaja, komunikacije i interaktivnosti sa publikom, kao i prisutnosti na društvenim mrežama čime privlačimo veliki broj novih posetilaca. Ovome u prilog idu i sledeće činjenice: mailing lista BDP-a broji preko 14.000 korisnika, prosečan broj mesečnih pojedinačnih poseta na sajtu BDP-a je preko 10.000 i u konstantnom je porastu, dok facebook mreža ima oko 10.000 članova. Naš youtube kanal za samo dve godine posetilo je oko 500.000 lјudi.

Nudimo Vam da na jednom od najposećenijih sajtova pozorišta u zemlјi, promovišete svoju kompaniju postavlјanjem reklamnog banera na nekoj od stranici našeg sajta, u skladu sa vašim potrebama i načinom na koji želite da se promovišete. Na ovaj način proširićete listu svojih klijenata, uticaj vaše delatnosti, povećati vašu transparentnost, i na ovaj način dobiti nove konzumente vaših usluga i proizvoda. Takođe od izuzetnog značaja je da ćete direktno uticati na umetničku produkciju, unapređenje i razvoj kulturnog života naše zemlјe.

PAKETI:

Zlatni baner 1 - baner koji će stajati na naslovnoj stranici sajta, na centralnoj poziciji na mestu gde se prezentuju naši najnoviji projekti. Ovaj baner je postavlјen u vidu slide show prezentacije trajanja 15s. Vaš baner biće linkovan na web adresu koju budete želeli. U cenu prezentacije uračunata je promocija vaše kompanije u vidu objavlјivanja vesti i vaših aktuelnosti, jednom nedelјno, putem naše mailing liste i facebook mreže. Cena mesečne prezentacije je 500€ u dinarskoj protivvrednosti.

baner

Zlatni baner 2 - baner koji će stajati na naslovnoj stranici sajta ispod slide show prezentacije, na mestu gde prezentujemo najnovije vesti i dešavanja u pozorištu. Vaš baner biće linkovan na web adresu koju budete želeli. U cenu prezentacije uračunata je promocija vaše kompanije u vidu objavlјivanja vesti i vaših aktuelnosti, jednom nedelјno, putem naše mailing liste i facebook mreže.Cena mesečne prezentacije je 400€ u dinarskoj protivvrednosti.

baner

Srebrni baner 1 - baner koji će stajati na najposećenijoj stranici našeg sajta, stranici repertoara, na centralnoj poziciji u vrhu strane u vidu slide show prezentacije trajanja 15s. Vaš baner biće linkovan na web adresu koju budete želeli. U cenu prezentacije uračunata je promocija vaše kompanije u vidu objavlјivanja vesti i vaših aktuelnosti, dva puta mesečno, putem naše mailing liste i facebook mreže. Cena mesečne prezentacije je 400€ u dinarskoj protivvrednosti.

baner

Srebrni baner 2 - baner koji će stajati na najposećenijoj stranici našeg sajta, na desnoj strani stranice repertoara u sklopu samog repertoara. Vaš baner biće linkovan na web adresu koju budete želeli. U cenu prezentacije uračunata je promocija vaše kompanije u vidu objavlјivanja vesti i vaših aktuelnosti, dva puta mesečno, putem naše mailing liste i facebook mreže. Cena mesečne prezentacije je 350€ u dinarskoj protivvrednosti.

baner

Srebrni baner 3 - baner koji će stajati na stranici za rezervacije, na vrhu stranice u vidu slide show prezentacije u trajanju od 15s. Vaš baner biće linkovan na web adresu koju budete želeli. U cenu prezentacije uračunata je promocija vaše kompanije u vidu objavlјivanja vesti i vaših aktuelnosti, dva puta mesečno, putem naše mailing liste i facebook mreže. Cena mesečne prezentacije je 300€ u dinarskoj protivvrednosti.

baner

Bronzani baner - baner koji će stajati na stranici rezervacija, iznad ili ispod formulara za rezervacije. Vaš baner biće linkovan na web adresu koju budete želeli. U cenu prezentacije uračunata je promocija vaše kompanije u vidu objavlјivanja vesti i vaših aktuelnosti, jednom mesečno, putem naše mailing liste i facebook mreže. Cena mesečne prezentacije je 250€ u dinarskoj protivvrednosti.

baner

Kontakt info

Adresa:
Beogradsko dramsko pozorište
Mileševska 64a
11000 Beograd, Srbija


Telefoni:
Centrala: +381.11.283.51.11
Biletarnica: +381.11.283.70.00
Marketing: +381.11.283.60.25 i 283.71.11
Računovodstvo tel/faks: +381.11.283.52.98
Tehnički sektor tel/faks: +381.11.283.55.70


E-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., v.d. direktora
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., operativni direktor
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., tehnički direktor
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., šef marketinga
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sekretar
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., umetnički sekretar i PR
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., dramaturg
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 152 gostiju i nema prijavljenih članova

Prijavite se na info listu

Radno vreme biletarnice

Prepodne:
PONEDELJAK-PETAK od 10:00-14:00č
OSIM UTORKOM PREPODNE

Poslepodne:
svakog dana kada ima predstava
od 18:00-20:30č
vikendom biletarnica radi
od 18:00-20:30č ukoliko ima predstava

Naša lokacija